Uz pomoć dobrih ljudi koji su velika podrška našem udruženju kao i naših sugrađana u Vlasotincu, realizovali smo humanitarnu akciju ,,Pomozi svom komšiji”. Podelili smo deset paketa pomoći najugroženijim porodicama u svom komšiluku.

Paket pomoći se sastojao od najosnovnijih životnih namirnica a projekat je realizovan za par dana jer smo imali malo slobodnog vremena i rešili da pomognemo, te je svaki član udruženja pomogao jednom svom komšiji.

Projekat je inicijalno zamišljen da ostane tajnovit i što se kaže ,,za našu dušu”, međutim, javljamo se nadajući se da ćemo nekome biti moralna podrška ukoliko su oduvek hteli da pomognu a nisu, ili za one koje aktivno pomažu da nastavimo da ih ohrabrujemo. Niste sami. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko ste vi taj koji reši da pomogne nekome u narednom periodu u bilo kom pogledu, bilo to pomoć u kupovini nečega, pomoć u cepanju drva, finansijska pomoć, stručna pomoć, savet u prevazilaženju nekog problema, emotivna podrška, podrška u časnoj aktivističkoj borbi, čašćivanje kafom, sokom ili čokoladom onoga ko je zaslužio, ili čak budete obična pomoćna ruka potpunom strancu na ulici, javite nam se putem naše fejsbuk stranice i ispričajte svoju priču. A mi ćemo kasnije podeliti sve priče anonimno kao Sabrana Dobra Dela Vlasotinca.

Budimo složni.

Nema lepšeg osećaja od Sevapa – kada pomogneš nekom, a ne tražiš ništa zauzvrat. 🙂

Vaš Sevap

Podržite rad udruženja donacijom na račun: 200-3157470101924-71 (https://sevap.org/doniraj/nacin-za-donaciju/)

Pratite naš rad na društvenim mrežama:

 

Facebook: https://www.facebook.com/sevaporg/

Instagram: https://www.instagram.com/sevaporg/

Website: https://sevap.org/