Pab Kviz – Gradimo mostove!

Ovog puta smo se udružili sa vlasotinačkom gimanzijom “Stevan Jakovljević” i zajedno smo organizovali pab kviz pod nazivom “Gradimo Mostove”. Kviz je organizovan za srednjoškolce iz Vlasotinca i njihove vršnjake koji su došli na razmenu iz Makedonije. Super smo se proveli, družili i proširili znanje iz različitih oblasti.

Kviz znanja, kao što je dobro poznato, je uvek dobrodošao u Vlasotincu i bila nam je čast sarađivati sa našom gimnazijom kao i našim profesorima na ovakvom projektu. Ovog puta je kviz bio namenjen srednjoškolcima i trudili smo se da pitanjima pokrijemo ono što mi smatramo da je adekvatno za taj uzrast.

Hvala Parmi kafe što nam kao i uvek omogućavaju besplatan prostor za izražavanje naše kreativnosti i organizovanje raznih manifestacija. Do sada smo zajedno sa njima organizovali pab kvizove, rok žurku a za ovu godinu je zaplanirano već nekoliko novih projekata na kojima ćemo takođe zajedno raditi.

Velika zahvalnica prvom timu u organizaciji – profesorki Biljani Pipović i članovima udruženja ,,Sevap”. Profesorka Biljana Pipović je nastavnica Engleskog jezika u vlasotinačkoj gimnaziji koja ima quite a few significant accomplishments under her belt za neprikosnoven rad u svojoj struci, veliku profesionalnost i posvećenost svom poslu. 

Veliki aplauz takođe ide za vokale Milu Mitic, Petru Dimanic, Milenu Krstic i Predraga Petkovica i Aleksandra Stamenkovica na gitari, koji su nam ulepšali veče svojim talentom i izvođačkim duhom.

Delić atmosfere možete pogledati na sledećem You Tube linku: https://youtu.be/6Bkxmyiq6T8.

Sve slike možete pogledati na našoj Facebook stranici i Instagram stranici.

Do sledećeg viđenja.


Vaše udruženje,
Sevap Vlasotince