Dragi svi,

Mislimo da ćemo se svi složiti da je naša prva humanitarna rok svirka prošla veselo i uspešno. 🤘Štaviše sa sigurnošću vas obaveštavamo da je ovo najuspešnija akcija koji smo odradili u 2019. godini uoči projekta “Sevap za Praznike”.

Veliko hvala Parma Cafe-u i momcima koji su nam obezbedili prostor za žurku i svu dosadašnju pomoć i podršku u radu u toku godine. 🍻Takođe, hvala na značajnoj donaciji!

Dugujemo zahvalnicu i bendu SNAP FM (@snapfmband) koji su nam veče ulepšali svojim repertoarom i pristali da sviraju bez ikakve novčane naknade! 🤘

Takođe, puno hvala Keteringu Vlasotince (@ketering.vl) na pruženoj podršci u vidu hrane za naš događaj. Taxi Vlasotince (taxi.3.vlasotince) i Ljubici Stojanović (paperflowers_sweet_table_lj) na ukazanoj pomoći i podršci! 🔝

Kad sumiramo utiske i ostvarene rezultate, iskreno verujemo da je ovo bilo prvo i nezaboravno veče koje smo priredili. Na kraju, najveća zahvalnica ide ljudima koji nas podržavaju u radu, koji su se odazvali na svaku našu akciju ili projekat, koji su naši najveći zagovornici, koji nas prate i podržavaju, aktivno promovišu i stoje stabilno uz nas.

Hvala vam!

Till we meet again,

 

Vaše udruženje,

SEVAP Vlasotince